//feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2020/02/IMG_5302-copy.jpg
//feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2020/02/IMG_1729.jpg

Színház

Fészek KultSZÍNHÁZ

Színházi bázis, próbahely, alkotótér, befogadóhely, kultúr-kuckó, színházi kísérleti műhely.
Új szín Budapest kulturális palettáján, újszerű és merész színházi gondolkodásmóddal.

//www.feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2017/06/lines-1-1920x196.jpg

Felszabadulás, felszabadultság, biztonság, feltétel nélküli szeretet, boldogság, önazonosság, tanulás, életen át tartó tanulás... közhely... közhelyes... mégis ezt jelenti számunkra. Ebben élünk ezek vagyunk mi, nekünk ez a művészet.

A Fészek KultSZÍNHÁZ egy közösségi tér, mely helyet ad kamaraszínházi produkcióknak, szépirodalmi felolvasóesteknek, könyvbemutatóknak, közönség találkozóknak és lehetőséget biztosít társulatoknak, alkotóknak,.

Hiszünk abban, hogy a közönségnek szüksége van az újra, a másra. Célunk olyan előadások létrehozása és befogadása, melyek által a kortárs irodalom népszerűbbé válhat, a klasszikus szövegek pedig új értelmezést nyerhetnek.

A Fészek KultSZÍNHÁZ nem csupán a színházi előadásról szól, hanem egy művészet szerető és pártoló közösség létrehozásáról, a közösségi találkozás öröméről, a közösségi tér és idő minőségi kihasználásáról.

//feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2020/02/IMG_9713.jpg
//feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2020/02/szinhaz05.jpg
//feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2020/02/IMG_1435.jpg
//www.feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2017/06/lines-2-1920x196.jpg

Szabó Zselyke színész-rendező, a KultSZÍNHÁZ kreatív igazgatója célkitűzése egy olyan kulturális bázis kialakítása, ahol együtt létezhet minden, ami művészet, legyen szó irodalomról, táncművészetről, színházról vagy képzőművészetről.

"Lételemem az alkotás, valami új, valami egyedi létrehozása. Úgy hiszem, a művészet csodálatos erővel bír, gyógyít, tanít, megerősít, és mindenhol, mindenkor jelen van még, akkor is, ha nem látszik fizikai valójában!"

(Sz. Zs.)

//feszekkulturaliskozpont.hu/wp-content/uploads/2020/02/IMG_5301.jpg

Comments are closed.